RSS

SELAMAT BERHARI RAYA & REHAT SEBENTAR DARI BERBLOGGING...



Nape????? nak berehat bukan bermaksud berundur dari berblogging ye...berehat kerana menunaikan tuntutan di dapur....sabtu ni (4/9/10) dah start nak mem'baking' kek ordering by my customer...byk memang banyak..x cukup masa rasanya..tapi itu semuanya kira dugaan & rezeki yg diberi oleh NYA di bulan ramadhan ni..

Rasa x tentu arah diri ini bila schedule mbaking dah dibuat...very pack masa tu..kira dr lepas bersahur hinggalah jam 11 mlm nya baru lah habis beberapa adunan kek dibuat.itu baru hari pertama ye uolsss.hari yg berikutnya pun begitu jua.....kek kukus buah misalnya, 4 jam harus dikukus....lama kan... itu baru kek kukus buah.kek kukus coklat,kek lapis asam manis,blueberry kek ,kek gula hangus dll lagi.huhuuhuhu ..rabu on 8/9/10 pulak nak turun ke kl delivery kek......ooooooooooooo tidak....larat ke aku ????? sib baik ader mr hubby yg menolong jugak....oh cukup lah bebelan mu itu lenda....

So......lagi beberapa hari lagi nak berhari raya kan..so lenda dgn rasa rendah diri ingin mengucapkan SELAMAT BERHARI RAYA kepada semua rakan taulan,rakan maya dialam blogger ni & juga kepada follower2 lenda yg disayangi itew.......MAAF ZAHIR & BATIN jika ader terkasar bahasa,tersilap perhitungan,terkecil hati dan sebagainya.....(ah sedih pulak rasanya....)lenda akan kembali memeriahkan ruangan komen2 rakan semua selepas segalanya settle.wokeh!!!!!!!!!!!!....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

izahdaut said...

wokeh kak leenda..semoga hari membaking akak berjalan lancar..alhamdulillah rezeki mecurah2 ye..selamat hari raya n maaf jua dipiinta..

LENDANUAR said...

tq bebyk izah.....ye akak maafkan & akak pon mohon maaf juga ye.....selamat hari raya...

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh kak lenda...

Alhamdulillah, berysukur dgn rezeki kesihatan dan tempahan dgn izinNYA. Selamat mem baking yer kak. Selamat Rari Raya dari kitchencolours juga...maaf zahir batin yer...:)

Yat Maria said...

Lenda

Selamat Hari Raya, maaf dipinta jika terdapat salah & silap & terkasar bahasa ya Lenda..

Selamat membaking & semuga semuanya berjalan lancar, InsyaAllah..

LENDANUAR said...

huhhuhu walopun sibuk,curi2gak masa nih.anyway tenkiu atas sokongan uolss semua....terharu nih...selamat hari raya & semuanya dah dimaafkan.

Post a Comment