RSS

HAPPY BIRTHDAY NUR SABRIENA


Nur Sabriena Bt Hairul Anuar


hepi bday to u..hepi bday to u ..hepi bday to sabriena..hepi bday to u.....

Bday Sabriena lepas dah on 27/12/10 aritu..terlambat hapdate umah ni sbb tuan umah teramat bizi di penghujung cuti/bulan ni..terkejar sana sini..terkial2 & semput aku dibuatnyer.....tapi alhmdllh sempat jugak mama wat kek untuk Sabriena....

So ,nana dah pun berumur 7 thn walopun thn 2011 ni dia naik darjah 2.anak hujung thn ni still lagi childish kan...manja benoo..so on her bday aritu dia mintak macam2 dr lenda...

1) nak kek layer sponge kek warna biru...kek luar pun nak kaler biru....
2) lunch nak makan nasi ayam...
3) dinner nak makan laksa penang.

demi x mhampakan dia...lenda meluangkan masa masuk opisku (dapur) lebih awal......

*Sabriena...mama doakan nana jadi anak yg solehah,anak yg baik,mdgr kata mama & ayah..xnak garang2 dgn adik2....dipermudahkan urusan..sihat tubuh bdn,& diberi kecemerlangan hidup dariNYA...amin....
so layanzz gambo2 je;lah ye kali ni...


rasanya mama perlu g kelas mendeko kek next time.....ngeee...atleast nampak cantik dimata anak2..dah kira okey lah tu....ye dak?

sponge layer cake....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Anie said...

Salam Lenda,

Patutlah senyap jer...rupa2nya ada project ;) hehehez. Bukan cantik di pandangan mata anak2 ajer dpn mata I pun cantik jugak kek tu....

Anyway, happy belated birtday to Sabriena...Nasib baik dia mintak makan2 ajer, kalau dia mintak diamond ring ke mintak brg yg mahal2 ke, pengsankan mak dgn bpk dia..hehehez

LENDANUAR said...

anie....hihihihi ekceli dia ader mintak belikan basikal baru..kat umah ni mmg dah ader basikal tapi dah diturunkan kat adik dia...masalahnyer kalo dibelikan basikal utk kakak,adik2 nyer pun nak jugak so nak kena beli 3 basikal..pengsan terus ayahnya nanti.hahahha

Ayu Safieza said...

Semoga menjadi anak yang solehah..happy belated birthday....mmm aunti pun sambut beirthday gak hari ni....mmm kita capricorn girl rupenye...:)

LENDANUAR said...

ayu..ooo hepi bday to u too....tq on ur wishes....

indahhouse said...

Salam kak lenda,
wa.. kebiruan kek tu. mesti anak kak lenda ni suka warna biru. Happy birthday untuk nur sabriena. Moga sihat selalu dan cemerlang di dunia dan akhirat. Jadi anak yang solehah... :))

Rose said...

wahhh the cake looks yummmmm!!!! oh no, kan dah terliur ni. cmana nihhh?? :)

LENDANUAR said...

nurindah: tq ye nur sudi singgah sini & tq jugak on ur wishes tu......ye akak pun mengaminkan doa nur tu...amin....


Rose: hihihi dah terliur ye..blh tgk resepi kat sponge layer cake....search lah ye..berbaloi buatkek ni...lembut & gebu gitu..

Ida Ddapur said...

slm lenda....hepi birthday sabriena..cantik & sweet la kek tu..pandai mamanya m'deco

LENDANUAR said...

ida...hihihi lenda just beli sugar deco yg dah siap jer..pastu letak2 kat kek tu..simple jer.nak deko dgn buttercream x reti la pulak.hihihihi..tq on ur wishes tu ye

Post a Comment