RSS

akhirnya.....





hahahhaha....akhirnya berjaya juga aku buat blueberry cheese tart ni...resepi sumber dari Home Sweet Home...mmg sedap.tq ummi for the resepi.......buat 1 adunan dpt banyak jugaklah....bagi aku yg mmg penggemar cheese ni...mmg pantang..pantang jumpa...hihihihihi....so layan tgk gambarnya lah ye....

hmmmm yummy.....habis dah sumenye...cukup puas hati..next time nak wat lagi....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Ummi said...

Salam Lenda..ahaaa, dah menjadi eh..hehee..akak dulu pun baru2 buat, makan punya la byk, sampai x sedar cis naik tepu dlm badan..now dh tembam baru le jarang2 buat..seriauuu..hehe, thanks for trying..

LENDANUAR said...

ummi punya resepi sumenya sedap2 belaka.rambang mata ni tengok..rasa nak try buat sume....nanti nak cuba wat resepi yg lain pulak.hihihiii

hairulanuar77 said...

tgk warna aje dah tak tahan nak makan. argh....geramnye!!!!

LENDANUAR said...

encik anuar nak kita buat lagi ke tart ni?kalo nak boleh aje....

hairulanuar77 said...

nak-nak juga kita sentiasa ada kat dapur untuk makan aje.. hehehehe

Post a Comment