RSS

YANG DITUNGGU DAH SAMPAI....

cuntek kan...cute sgt spongebox & cawan coffee nih...

Yahoooooo...hepi sgt hari ni...yg ditunggu pun dah sampai kul 12.30 pm tadi...ye uollss tau kan yg lenda ni fanatik dgn FM ni...bukan lenda jer...hubby lenda pun sama...

so yg uloss tgk ni FM lenda order dari kak yon..uolls blh tgk byk brg2 deco yg cantik2 kak yon jual..order jer..pasti berbaloi..

ok selamat menjamu mata.....

antara koleksi kami.....dan pastinya lepas ni akan bertambah lagi....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

HALAMANKU said...

Salam.. kak Lenda wah meriahnyer.. comel2 n uniq

LENDANUAR said...

erma..cutekan...akak hepi hari ni....

Uncle Lee said...

Hello Lendanuar, Waaa, saya suka la tu fridge magnets.
Saya tengok ni, ta'lama lagi kena beli satu lagi fridge baru, ha ha.

You know, your fridge freezer sejuk agak2 maybe 1'c, or -1'c, nak buat ice.

Semalam kita sini temp jatuh 3'c!! Ta'lama lagi Winter da sampai, jatuh sampai -'25'c!!!

Kalau ta'pakai jacket tebal, meningel macham tu Incik John Toyota in the movie, 'Saturday Nite demam', ha ha.
Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati, Lee.

LENDANUAR said...

uncle lee..u are such a funny man..hahahhaha...i like.....wow sejuk ye di sana.....so have a nice winter uncle lee....babai..

Post a Comment